Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Ανταμώνουμε ξανά και κάνουμε την πρώτη ποταμοδιάσχιση της χρονιάς! Το ποτάμι της Θεογονίας,εκεί που λούζονταν οι μούσες του Ελικώνα ,ο Όλμειός ποταμός.. Το ποτάμι που αγάπησαν οι θεοί θα μας υποδεχθεί στα πεντακάθαρα νερά του να κολυμπήσουμε (για όποιον επιθυμεί). Άλλοτε κυλάει ήσυχα,και άλλοτε πέφτει με ορμή από καταρράκτες!Οι διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν είναι δύο. Έτσι ούτε συνωστισμό θα έχουμε, και μπορείτε να επιλέξετε βάση των δυνατοτήτων σας. Η μικρή διαδρομή είναι μήκους 6 χιλιομέτρων με 270 υψομετρική και θα χρειαστούν 3.5 με 4 ώρες να πραγματοποιηθεί και η μεγάλη μήκους 8 χιλιομέτρων με 550 υψομετρικά και απαιτούμενο χρόνο 6,5 ώρες περίπου. Θα υπάρχει δυνατότητα γεύματος μετά το τέλος κατόπιν συνεννόησης και για όποιον το επιθυμεί.(Δεν θα γευματίσουμε σε ταβέρνα.)


  • Ημερομηνία: 24/5/2020 09:30 - 24/5/2020 15:30
  • Τοποθεσία Ασκρης, Θήβα, Ελλάδα (Χάρτης)

Περιγραφή

Φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

Εξοπλισμός
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως το trekking θα γίνει μέσα σε νερό,οπότε ή θα έχετε παπούτσια ποταμού(όσοι έχετε) ή θα χρησιμοποιήσετε αθλητικό παπούτσι το οποίο θα ταλαιπωρηθεί,βερμούδα,μαγιό,κολάν(ανάλογα το φύλο και αν κολυμπήσει κάποιος ή όχι),σνακ,1,5λίτρο νερό,καπέλο και αντηλιακό.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Μέχρι να φτάσουμε στο ποτάμι έχει πεζοπορία και εφόσον θα είμαστε στεγνοί θα περπατήσουμε με τα παπούτσια που θα κάνουμε το river trekking.
Τα απλά παπούτσια ενδεχομένως να ξεκολλήσουν η σόλα τους και η λύση είναι να υπάρχει μονωτική ταινία έτσι ώστε να τα δέσουμε και να αντέξουν μέχρι να βγούμε από το νερό.
Το άλλο είναι πως κάποιοι να δυσκολεύονται να περπατήσουν μετά που θα βγούμε στο μονοπάτι με βρεγμένα παπούτσια,οπότε θα πρέπει να έχουν στο σακίδιο τους μέσα σε τσάντα  (σε περίπτωση πτώσης στο νερό να μην βραχούνε) παπούτσια και κάλτσες.
Το σημαντικότερο είναι όμως η μονωτική ταινία γιατί δεν θα θέλετε να περπατήσετε στο ποτάμι χωρίς σόλες.
Καλό είναι αν έχετε θήκες αδιάβροχες για κινητό να τις πάρετε μαζί σας,και γενικά να έχετε στο μυαλό σας πως θα κινηθούμε σε υγρό στοιχείο και να προφυλάξουμε ότι δεν θέλουμε να βραχεί.

Στο αυτοκίνητο θα έχετε στεγνά ρούχα παπούτσια και εσώρουχα.

Σημείο συνάντησης ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Στην πλατεία της Άσκρης.

Τηλ. επικοινωνίας 6977 423 738 Τάσος Ηλιάδης