Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

ΗΜΕΡΑ 1η.Ξεκινάμε πρωί Σαββάτου 15 Αυγούστου από Αθήνα για το Μονοδένδρι όπου και θα γίνουν οι διανυκτερεύσεις.Μετάβαση στο ξενοδοχείο, βόλτα για φαγητό και ξεκούραση .*** ΗΜΕΡΑ 2η. Μετά το πρωινό γεύμα θα μεταβούμε στο χωριό Αρίστη για μια νέα εμπειρία...rafting στον Βοιδομάτη.. Έμπειροι οδηγοί θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια για περίπου 1.30 ώρα στα νερά του ποταμού..... Προαιρετικό(+25€:Εξοπλισμό,μεταφορά, πιστοποιημένους οδηγούς,φωτογραφικό υλικό). Μετά τα πλατσουρίσματα και τις βουτιές θα γευματίσουμε στο χωριό Αρίστη και θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτες στα στενά. ***ΗΜΕΡΑ 3η.Ανάβαση στην δρακόλιμνη Τύμφης. Μετά το πρωινό γεύμα ξεκινάμε για το χωριό Μικρό Πάπιγκο από όπου και θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας.Μετά από περίπου 4 ώρες φτάνουμε στον προορισμό μας. Η Δρακόλιμνη είναι γνωστή για τους Τρίτωνες που ζουν στα νερά της. Επιστροφή στο χωριό όπου θα γευματίσουμε και πίσω στο Μονοδένδρι αργά το βράδυ για ξεκούραση. Όποιος δεν επιθυμεί να ανέβει στην δρακόλιμνη μπορεί να μείνει στο ξενοδοχείο όπου έχει πισίνα και να γνωρίσει το Μονοδένδρι με τα όμορφα καλντερίμια.Εναλλακτικά μπορεί να έρθει στο Πάπιγκό απ όπου και θα ξεκινήσει η πεζοπορία της ομάδας και να κάνει βόλτες στο γραφικό χωριό. ***ΗΜΕΡΑ 4η.Πρωινό γεύμα και επιστροφή στην Αθήνα αφού πρώτα βολτάρουμε στα Ιωάννινα, έχοντας χρόνο να επισκεφθούμε το κάστρο η να κάνουμε βόλτα στην λίμνη.


  • Ημερομηνία: 15/8/2020 06:45 - 18/8/2020 23:00
  • Τοποθεσία Βοϊδομάτη μονοπ., Βίκος, Ελλάδα (Χάρτης)

Περιγραφή

Πληροφορίες και εξοπλισμός δραστηριοτήτων

Ημέρα rafting: Σύνολική Ώρα δραστηριότητας 3ώρες,Ώρες δραστηριότητας rafting 1,5ώρα

Εξοπλισμός: μαγιό σορτσάκι, ένα μπλουζάκι και μια πετσέτα

Ημέρα πεζοπορίας

Στοιχεία Διαδρομής: Β.Δ.: 3, ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 17χλμ,Υ.Δ.:1230Μμ.,ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ 11 ώρες.

Στα 6χλμ υπάρχει καταφύγιο για ανεφοδιασμό και ξεκούραση,

Εξοπλισμός: Μποτάκι πεζοπορίας,Μπατόν,Αδιάβροχο,φακός κεφαλής,2ο ζευγάρι κάλτσες,1,5 λίτρο νερό,Σνακ.

(Θα υπάρξει ενημέρωση 2 μέρες πριν για ακριβές εξοπλισμό)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

1)Συνάντηση στης 6:45 στην Φιλαδέλφεια-Παλιά Renault και αναχώρηση στης 7:00

2) Τερματικός σταθμός του Μετρό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω στο Δημαρχείο απ έξω 7:20

3) Στο κόμβο της Ελευσίνας πάνω από την γέφυρα ΠΡΙΝ το Praktiker 8:00

4) Goody s στον Ισθμό της Κορίνθου 08:40

Κόστος 220€ Περιλαμβάνει μεταφορές και έξοδα οδηγού πούλμαν για τις 4 μέρες,διαμονή στο υπέροχο ξενοδοχείο με πρωινό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και διοργανωτές.

Η δραστηριότητα του rafting δεν είναι υποχρεωτική και είναι extra25€\άτομο όπου θα μας οδηγήσουν πιστοποιημένοι οδηγοί θα μας παρέχουν εξοπλισμό και επίσης τις εκπληκτικές στιγμές σε φωτογραφικό υλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Καλό είναι οι συμμετοχές να έχουν δηλωθεί εως 5 Αυγούστου και ειδικά όσοι συμμετέχουν στο rafting για να δηλώσουμε τον αριθμό συμμετοχών στους αρχηγούς του rafting.

Φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

6977 423 738 Τάσος Ηλιάδης  

Εαν επιθυμείτε να παραγγείλετε μπλουζάκι των Ελικώνιων Περιπατητών Κάντε κλικ  στο λινκ που ακολουθεί  ΕΔΩ