Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Εκεί που πάντα βρέχει!! ❤️Ευρυτανία... Καρπενήσι, Μικρό και Μεγάλο Χωριό, Προυσός! Το πρόγραμμα έχει ως εξής👉Αναχώρηση απο Αθήνα Σάββατο στις 8.00 π.μ με πρώτη στάση το Μικρό Χωριό όπου θα πραγματοποιήσουμε μικρή πεζοπορική διαδρομή διαρκειας 2.30 περίπου ωρών για να μπούμε στο mood και να χαλαρώσουμε όμορφα από το ταξίδι! Μετά θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο Appolonion στο Καρπενήσι για ξεκούραση πριν βγούμε για διασκέδαση στην πόλη! Κυριακή πρωί στις 7.00 θα φάμε το πρωινό μας και αμέσως μετά θα μας παραλάβουν τα ειδικά οχήματα και θα μας μεταφέρουν στην αρχή του φαραγγιού που βρίσκεται περίπου 2.30 ώρες μακριά.Εκεί ξεκινάει το ονειρικό ταξίδι στο φαράγγι του Πάντα βρέχει... Η διαδρομή θα διαρκέσει περίπου 3 με 3.30 ώρες και θα έχουμε αρκετό χρόνο να απολαύσουμε την μαγεία της φύσης και το μπανάκι μας! Στην επιστροφή στην είσοδο θα μας περιμένουν τοπικές λιχουδιές (σνακ).Κατά την επιστροφή θα κάνουμε στάση στην Μονή Προυσός με την φοβερή θέα και την μεγάλη ιστορία της! Μεσημεριανό γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην Αθήνα αργά το βράδυ! Το κόστος συμμετοχής θα διαμορφωθεί εως εξής. Εως 25 άτομα 150 ευρώ και από 26 εως 30 άτομα 130 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται, οι μεταφορές από και προς Αθήνα, η μεταφορά στο φαράγγι την Κυριακή με ειδικά οχήματα, η διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο με πρωινό, η αμοιβή έμπειρων οδηγών μέσα στο φαράγγι,το σνακ κατά την έξοδο καθώς και τα έξοδα των συνοδών το διήμερο.


  • Ημερομηνία: 3/10/2020 08:00 - 4/10/2020 23:00
  • Τοποθεσία Παντα βρεχει (Χάρτης)

Περιγραφή

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ*
Παπούτσια ποταμού εαν υπάρχουν ή αθλητικό που θα αντέξει στο νερό,μαγιό(το βούτηγμα στο νερό είναι αναπόφευκτο),προσωπικό φαρμακείο**,1,5 λίτρο νερό,μπατόν,καπέλο,γυαλιά ηλίου,αντηλιακό,σνακ(τοστ,ξηρούς καρπούς,αποξηραμένα σύκα,μπανάνα,παστέλι).
Ευκαιρία για τους αρχάριους με χαμηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης να ζήσουν αυτή την εμπειρία.
Πάντα 2ο ρουχισμό καθαρό για το λεωφορείο(μένουν στο λεωφορείο)

Εαν επιθυμείτε να παραγγείλετε μπλουζάκι των Ελικώνιων Περιπατητών Κάντε κλικ ΕΔΩ

 *Ενημερωθείτε για τον βασικό εξοπλισμό και όχι μόνο ΕΔΩ

**Ενημερωθείτε ΕΔΩ τι πρέπει να έχει ένα προσωπικό φαρμακείο,από όλα αυτά που αναφέρονται θα ήταν καλό έστω να σκεφτείτε πια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή ότι πρέπει να έχετε.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-Συνάντηση 7:45 Στο Μουσείο επί της Συγγρού
1)Εθν. Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης 8:00
2)Φιλαδέλφεια Στάση Renault 8:20
3)Άγιο Στέφανο 08:25
5)Olympus Plaza 8:50
4)Κάστρο 9:10

Προσοχή: Η φόρμα πρέπει να συμπληρώνεται από όλους τους συμμετέχοντες και θεωρείται δέσμευση συμμετοχής στην εκδρομή.
Φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

Προκαταβολή 30€ σε 3 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της φόρμας

Πληροφορίες 6977 423 738 Ηλιάδης Τάσος