Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

👉ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΑ👌Μία ακόμη κορυφή με την ομάδα μας! ❤️❤️Στην ψηλότερη του Μαινάλου την Οστρακίνα με υψόμετρο 1981 μέτρα θα βρεθούμε μια Κυριακή πριν το Πάσχα!Η Αρκαδική γη θα μας προσφερει δυνατές στιγμές! Η ορειβατική διαδρομή θα ξεκινήσει από το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου με πρώτη στάση την κορυφή Οστρακίνα!Αφου επιστρέψουμε για λίγο από την ίδια διαδρομή θα πάρουμε το καλόσημαδεμενο μονοπάτι που θα μας πάει στο χωριό Λεβίδι! Η διαδρομή παρόλο που είναι ορειβατικού χαρακτήρα είναι κατάλληλη για αρχαρίους με καλή φυσική κατάσταση μιας και θα την πραγματοποιήσουμε στο μεγαλύτερο της μέρος ως κατάβαση.(θετική υψομετρική 460 μέτρα και αρνητική 1100 μέτρα) .Το Λεβίδι όπου και θα γευματίσουμε είναι κωμόπολη του νομού Αρκαδίας και είναι χτισμένη στις ανατολικές πλαγιές του Μαινάλου σε υψόμετρο 860 μ, βόρεια από την Τρίπολη, στην πρώην επαρχία Μαντινείας.Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ.Την μεταφορά επιμελείται το ταξιδιωτικό γραφείο ILLUSION TRAVEL.


  • Ημερομηνία: 12/4/2020 07:00 - 12/4/2020 22:00
  • Τοποθεσία Μαίναλο, Ελλάδα (Χάρτης)

Περιγραφή

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΟΥ
2-3 πραγματάκια που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε εμάς αλλά και τους γύρω μας την ημέρα που έχουμε να πάμε σε μια εκδρομή.
Το 1ο φυσικά είναι πως αν είμαστε κρυωμένοι καλό θα είναι να μην ταξιδέψουμε και να ενημερώσουμε τους υπεύθυνους για την κατάσταση.
2ο πολλοί χρησιμοποιούμε το μετρό για την μεταφορά μας στα σημεία επιβίβασης,καλό θα είναι κατά την έξοδό μας από το μετρό να έχουμε μαντηλάκια απολύμανσης στην τσέπη μας(εύκολο σημείο πρόσβασης) και να καθαρίσουμε τα χέρια μας πετώντας το μαντηλάκι σε κάδο.
Για το λεωφορείο να έχετε ζεστά ρούχα γιατί θα ανοίγει η καταπακτή του λεωφορείου για 5 λεπτά ανά μισή ώρα.
Επίσης το λεωφορείο θα έχει υποστεί απολύμανση και θα διαθέτει αντισηπτικό.
Γνωρίζουμε την ανησυχία σας και προσπαθούμε να μην κλειστούμε στα σπίτια μας,πρόληψη λοιπόν και υπομονή και θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ Β.Δ.:1+,ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 9,5χλμ, Υ.Δ.:460μ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ 5,5 ΩΡΕΣ

Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε πίνακα με το βαθμό δυσκολίας πεζοπορίας-ορειβασίας (Οφείλεται να συμβουλευτείτε) ΕΔΩ


Μποτάκια πεζοπορίας,προσωπικό φαρμακείο,αδιάβροχο,
τζάκετ,μπλούζα fleece,μπατόν,1,5λίτρο νερό,
σνακ(τοστ,ξηρούς καρπούς,αποξηραμένα σύκα,μπανάνα,παστέλι)

Πάντα 2ο ρουχισμό &παπούτσια-κάλτσες καθαρά για το λεωφορείο(μένουν στο λεωφορείο)

Σημεία συνάντησης και ώρες:
1)Συγκέντρωση 6:45 στη στάση Φιλαδέλφεια ύψος παλιά Renault από τη μεριά όπου η ροή των οχημάτων είναι προς Αθήνα,ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7:00

2)Σταθμός Μετρό Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω στην Ιερά Οδό 7:20

3)Κόμβος Ελευσίνας πάνω στην Γέφυρα ΠΡΙΝ το Praktiker 8:00

4)Ισθμός 8:20 στα Goodys

Φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ


Τηλ.Επικοινωνίας
6977 423 738 Τάσος Ηλιάδης