Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Κατόπιν επιθυμίας σας ετοιμάσαμε την πιο ενδιαφέρουσα μικρή πεζοπορική διαδρομή που θα καλύψει όλους όσους ζητούν, την άσκηση, την γνώση και την διασκέδαση.. Τρια σε ένα λοιπόν.... Ξεκινάμε από Αθήνα με προορισμό τον ορεινό Ελικώνα..... Aπό εκεί ξεκινάει καλό σήμαδεμένο μονοπάτι που θα μας φέρει μετά από 1.30 ώρα στο ωραιότερο οροπέδιο της περιοχής την Αρβανίτσα...Το κυνήγι για μανιτάρια θα έχει ξεκινήσει ήδη παράλληλα με την πεζοπορία αλλά εκεί θα κάνουμε την επαφη πιο στενή😁😁 με τον κόσμο των μανιταριών.❤️Με το καλαθακι μας ή την πάνινη σακούλα μας θα ξαμοληθούμε να ψάχνουμε για νέους μύκητες, που ακόμη και αν δεν είναι βρώσιμοι κάποιοι, θα μας γεμίσουν πλούσιες εικόνες ❤️Το κυρίως μάθημα θα πραγματοποιείται κατά σειρά προσέλευσης των γεμάτων καλαθιών, θα γίνεται διαλογή και θα πληροφορείστε για τα είδη που συλλέξατε. Κατόπιν θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο με προορισμό το χωριό Ζερίκι οπου στην μικρή πανέμορφη πλατεία θα γευματίσουμε και θα μαγειρέψουμε(τηγανιά παρακαλώ,από την Νότα και τον Χρήστο, όσοι έιχατε παρευρεθεί σε παρόμοια εκδήλωση ξέρετε 😉) με ότι εχουν τα καλάθια μας μέσα 🌿🦔🦨🐓🦡🐥🦆🦅🐜🐌🐞🕷️🦗.


  • Ημερομηνία: 24/10/2021 06:45 - 24/10/2021 21:00
  • Τοποθεσία Ελικώνας, Βοιωτία, Ελλάδα (Χάρτης)

Περιγραφή

Εκεί θα συναντήσουμε και την ορειβατική ομάδα που θα έχει ανέβει τις δυο κορυφές του Ελικώνα ( δείτε την παράλληλη εκδήλωση:ΕΔΩ).
Την μανιταρογνωσία θα κάνει ο φίλος και άριστος γνωστής των μανιταριων και της περιοχής Χρήστος Μητάς. Η πεζοπορία ενδύκνειται για όλους μικρούς και μεγάλους🐥🐥

-------------

Εξοπλισμός
Μποτάκι πεζοπορίας,καλάθι ή πάνινη τσάντα,μαχαίρι,πινέλο,1 λίτρο νερό,Σνακ,

Πληροφορίες για
-Επίπεδο βαθμό δυσκολίας
-Οργάνωση του φαρμακείου
-Εξοπλισμό &
-Για τους όρους συμμετοχής
Δείτε ΕΔΩ
----------

Εαν επιθυμείτε να παραγγείλετε μπλουζάκι των Ελικώνιων Περιπατητών Κάντε κλικ ΕΔΩ
-----------

Να ενημερώσουμε πως από τις 13 Σεπτεμβρίου η μετακίνηση από Νομό σε Νομό από ανεμβολίαστους γίνεται μόνο με αρνητικό  ηλεκτρονικό(όχι σε χαρτί) πιστοποιητικό(Rapid Test) 48ωρών ή με χαρτί-πιστοποιητικό ότι εντός 6 μηνών είχαν νοσήσει...

-----------------

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-Συνάντηση 6:45 Στο Μουσείο στου ΦΙΞ επί της Συγγρού
1)Εθν. Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης(ΦΙΞ) 7:00
2)Παναγίτσα στο Περιστέρι 7:05
3)Φιλαδέλφεια Στάση Renault 7:20
4)ΣΕΙΡΙΟΣ 07:45
5)Olympus Plaza 7:50
6)Αλίαρτο 8:20
-----------

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ που συμπεριλαμβάνει την μεταφορά από και προς Αθηνα, συν 3 ευρώ το κόστος μαθήματος ανα άτομο.

Προσοχή: Η φόρμα πρέπει να συμπληρώνεται από όλους τους συμμετέχοντες και θεωρείται δέσμευση συμμετοχής στην εκδρομή.
Φόρμα συμμετοχής:ΕΔΩ
📱6977 423 738 Τάσος Ηλιάδης