Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Επιθυμία μας να μειώσουμε το φαινόμενο της αστυφιλίας και να δώσουμε στην επαρχία την ζωή που της αξίζει μέσω της ήπιας ανάπτυξης. Τα μονοπάτια θα πρέπει να γίνουν πάλι η αφορμή για ζωή των τόπων που τους διασχίζουν μέσω του εναλλακτικού τουρισμού όπως γίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.


  • Ημερομηνία: 27/6/2022 17:30 - 2/7/2022 14:00
  • Τοποθεσία: Ευαγγελίστριας, Βοιωτία, Ελλάδα (Χάρτης)

Περιγραφή

Σε αυτό το εγχείρημα, σας θέλουμε δίπλα μας. Σας προσκαλούμε να ενωθούμε σε αυτή την προσπάθεια για πετύχουμε το στόχο αυτό μέσω του εθελοντισμού. Μαζί να ανακαλύψουμε ξανά τις ξεχασμένες ομορφιές της χώρα μας, να τις διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο αλλά και να τις παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έχοντας καταφέρει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την επιβίωσή τους στην επαρχία. Ας δώσουμε ζωή ξανά στην επαρχία της χώρας μας.
Ξεκινάμε λοιπόν τις εθελοντικές εργασίες από τον Ελικώνα, ήδη έχουν γίνει μικρής κλίμακας εργασίες και σας καλούμε για να ενώσουμε την Ευαγγελίστρια με την θέση Πουρνάρα, τμήμα της ημερήσιας διαδρομής Νεοχώρι-Άσκρη με Ευαγγελίστρια.
Η διαμονή μας θα γίνει αποκλειστικά σε σκηνές μόλις 700μ από το χωριό.

Μια διευκρίνηση,
Για τις ημερομηνίες που έχουμε βάλει για το Εθελοντικό 27 Ιουνίου εως 2 Ιουλίου δεν είναι υποχρεωτικό να έρθει κάποιος όλες τις μέρες, αλλά και για μόνο μία ημέρα. Στην φόρμα μπορείτε να επιλέξετε ποιες ημερομηνίες μπορείτε να συμμετέχετε. Καλό θα ήταν εως 22 Ιουνίου να έχουμε τις συμμετοχές για να δούμε τι μπορούμε να προσφέρουμε και από γεύματα. Έτσι θα υπάρχει χρόνος και για εσάς να προετοιμαστείτε ή ακόμα και αν έχετε δηλώσει συμμετοχή να ακυρώσετε για να έχουμε εικόνα με τα άτομα που θα συμμετέχουν.
Καλή συνέχεια.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την φόρμα την οποία θα βρείτε: ΕΔΩ

Όλες οι πληροφορίες θα δημοσιεύονται μέσα στην εκδήλωση, αυτό σημαίνει πως όσοι ενδιαφέρονται ή θα έρθουν καλό είναι να πατήσουν το αντίστοιχο πεδίο στην Εκδήλωση για να παίρνουν όλη την ενημέρωση.

Για αυτούς που θα έρθουν την πρώτη ημέρα.
Σημείο συνάντησης: ΕΔΩ
Το σημείο που θα στήσουμε, για αυτούς που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες: ΕΔΩ
Καλό είναι όσοι έρχονται μετά τις 27\6 να έρχονται τα πρωινά στις 8:00 με 9:00 ή τα απογεύματα από τις 18:00.

Τα οχήματά μας θα είναι δίπλα στις σκηνές οπότε μπορείτε να έχετε ότι χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε την άνετη διαμονή σας.

Τηλ.επικοινωνίας Τάσος Ηλιάδης 6977 423 738